Borstvoedingis een natuurlijk proces. Lactatiekundigen helpen je te leren hoe je dit het makkelijkst doet en helpen bij problemen.

Het kan zijn dat verkorte tongriempjes worden vastgesteld

Een paar sessies Cranio kunnen de impact heirvan opvangen of zelfs voorkomen dat deze ingreep nodig is. Bel me even op als je vragen hebt hierover.

Ik werk voor borstvoedngsbegeleiding samen met Elly Krijnen en Carla Bakker, gepassioneerde lactatiedkundigen van "Baby&Borst" uit Almere Poort.

Als de natuur verstoord wordt, kan het voeden van je baby niet of minder vlot verlopen. Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van verstoring?

1) Je baby zat klem tijdens de bevalling. Hierdoor kan de kaak van je kindje moeilijk openen of werken mondspieren niet krachtig waardoor je baby niet ‘kan’ drinken.

De baby hierdoor kan ook buikpijn en hoofdpijn hebben en heel veel huilen.

2) Een moeilijke bevalling, waardoor je bekken of ander plekken in je lichaam spanning ondervinden en jij niet relaxed kan zijn.

3) Je voelt je niet blij, hebt stress of pijn. Dit verstoort de bonding moeder-kind.


Samen met Carla, Elly en Berber help ik met Craniosacraal therapie om baby's en moeders te laten genoeten, de bonding te voelen en "knoopjes" van de geboorte te herstellen.

Vertel het verder..... Veel mensen kennen dit niet en blijven onnodig met zichzelf of hun kind in een lijdensweg, daar is het leven nie voor bedoeld!