Online cursussen

Online audio inspiratie

Mijn cursussen

Indien je een cursus hebt aangeschaft zie je hieronder de naam van de cursus verschijnen en kun je hier op klikken voor je persoonlijke toegang.

Cursussen die nog niet op toegankelijk staan kun je bekijken en aanschaffen via het online cursusaanbod.

Tell-a-friend!

Na aanschaf van een traject, online cursus of product uit de winkel ontvang je een persoonlijke tell-a-friend link.

Deel de link en zodra er een aanschaf door je vriendin is gedaan ontvang je zelf 20 euro korting op je volgende aankoop!

Reacties

Na het volgen van een Online cursus

Hallo Muriel, Ik wil je graag bedanken voor de geweldige Buteyko training. Ik heb heel veel kennis en inspiratie geput uit de trainingavonden. Mijn hooikoorts en benauwdheid zijn volledig verdwenen. Ik ben zo blij dat ik de training gedaan heb. Ik zit inmiddels op 45 sec 👌er is nog steeds vooruitgang 😀 Ik wens jou een super mooie dag. Liefs 🌻😍.
Super interessant en waardevolle methode. De inzichten van Buteyko hebben me van mijn neuspoliepen en chronische verkoudheid afgeholpen.
Hoi Muriel en Iwan, weet je nog dat ik steeds achteraan fietste? Mijn controlepauze is ondertussen goed gestegen en ik adem door de neus voorop in het pelleton, geweldig!!!
Als astmapatiënt heb ik jaren bronchiën verwijdende medicijnen gebruikt. De training gaf me direct verbetering en ik stond te kijkendat na zo’ n korte tijd mijn symptomen al stabiliseerden. Deze methode geeft ook helderheid en rust waardoor ik in mijn leven bepaalde stappen heb gezet die ik niet kon maken voor de training. Ik ben niet meer moe, voel me rustig en vitaal. Heerlijk!
De methode sprak me aan omdat ik snurk en ’s nachts met een apparaat slaap. Ik wilde dit niet meer. Ik ben me bewust geworden van de oorzaak van mijn klachten en was verbaasd hoe snel de training aansloeg. Ik slaap nu (na een paar maanden zelfstandig trainen) zonder toestel. Voor mijn vrouw is het helemaal prachtig, ze hoort me niet meer ademen!
Vorige
Volgende
×

Klik hieronder om WhatsApp te openen

× Hoe kan ik je helpen?