Werkwijze

De meeste mensen sturen me een app of mail om een afspraak te maken.

Afhankelijk van je hulpvraag starten we Cranio of een Buteyko training. (scroll naar beneden of zie rubriek Buteyko training volgen).

Voor bewustzijnsvragen en persoonlijke ontwikkeling:

Sjamanistische healing


Buteyko trainingen voor jong en oud

Als blijkt dat structureel stress en spanning steeds terugkomen of als je hyperventileert, verkouden bent, allergie, eczeem , hoge bloeddruk of astma hebt, is het handig om de Buteyko training te doen. De Russchische methode normaliseert je ademhaling en stofwisseling waardoor deze symptomen verdwijnen.

Je leert deze methode individueel of in groep. De training bestaat uit uit 5 lessen van 1,5 u, verspreid over een 5 tal weken.

Hierdoor leer je hoe je terug innerlijke rust en ontspanning kan voelen en leer je te praten en sporten op een manier zodat je ademhaling steeds rustig en natuurijk blijft. Hierdoor normaliiseert je stofwisseling en kan je zenuwstelsel ontspannen en verschillende symptomen verdwijnen als je de training zelfstandig doet.

Buteyko trainigen zijn heel effectief voor het gezin. Als mama en papa de training samen volgen, is dat werkelijk een cadeau voor de kinderen want als de ouders ontspannen en gezond zijn, worden de kinderen dat ook!


Klacht en tuchtrecht:

U kunt eerst proberen uw klacht bespreekbaar te maken met uw behandelend cranio sacraal therapeut. Mocht dit voor u niet het gewenste resultaat geven dan kunt de klachtenfunctionaris van de NCSV raadplegen. De klachtenfunctionaris hoort uw klacht aan en kan u waar nodig adviseren. Mocht het noodzakelijk zijn dan kan de klachtenfunctionaris u ook in contact brengen met een door het Ministerie erkende onafhankelijke geschillencommissie.”

Ik ben geregistreerd bij de SCAG, info www.scag,nl

ik houd me aan het Reglement ethiek en beroepscode Craniosacraal therapie Nederland (RCN). In deze richtlijnen staan regels over de privacy van de patiënt, de geheimhoudingsplicht, de inrichtingseisen van de praktijk en de ethische regels omtrent de relatie met de patiënt en met andere hulpverleners in de gezondheidszorg.

ik voldoe aan de wet Wkkgz.

Bij ziekte of vakantie werk ik samen met collega's uit Amsterdam en Muiderberg.