Stap voor stap terug naar innerlijke rust en ontspanning

Werkwijze

1. Afspraak maken

De meeste mensen sturen me een app of mail om een afspraak te maken.

2. Hulpvraag

Vertel wat je evt. klachten zijn en/of waar ik je mee kan helpen.

3. Passende Aanpak

Afhankelijk van je hulpvraag starten we met Cranio, online Buteyko adem training of online coaching .

Waarom zoom ?

Cranio geef ik gewoonlijk live, maar kan ook per zoom, dan leer je jezelf aanraken.

Coaching ervaar ik het meest effectief online. Dat heb ik tijdens Corona ontdekt! Je hebt meer gevoel wat er binnen de huiskamer gebeurt en ook oefeningen kan ik functioneel in de huiskamer laten oefenen, waardoor de drempel om het thuis zelf te oefenen vermindert. Daarenboven betekent het minder tijd, geen vervoer en een veilige omgeving voor jou als client. Daarom werk ik enkel online voor Buteyko en coachingstrajecten.

 

Cranio:

Koorts, COVID.

Aandoeningen waarbij wisselende druk in de hersenvloeistof problemen  oplevert.

Buteyko:

Ontstekingen in de tanden die niet behandeld zijn, pace maker

Je kan ten alle tijde een klacht met mij bespreken.  Mocht dit voor u niet het gewenste resultaat geven dan kunnen we een  klachtenfunctionaris van de VBAG raadplegen. De klachtenfunctionaris hoort uw klacht aan en kan u waar nodig adviseren. Mocht het noodzakelijk zijn dan kan de klachtenfunctionaris u ook in contact brengen met een door het Ministerie erkende onafhankelijke geschillencommissie.”

Ik houd me aan het Reglement ethiek en beroepscode Craniosacraal therapie Nederland (RCN). In deze richtlijnen staan regels over de privacy van de patiënt, de geheimhoudingsplicht, de inrichtingseisen van de praktijk en de ethische regels omtrent de relatie met de patiënt en met andere hulpverleners in de gezondheidszorg.

Ik voldoe aan de wet Kwaliteit, klachten en geschillen Zorg of Wkkgz. Ik ben geregistreerd bij de SCAG, info www.scag,nl

Bij ziekte of vakantie werk ik samen met collega’s uit Amsterdam (Sylvia Sedoc,  www.practice for univesal health.nl ) en  Bussum (www.MirjamSipma.nl)  )

Wil jij groeien als persoon? Of geholpen worden bij klachten?

Ik help je om weer een smile op je gezicht te krijgen

×

Klik hieronder om WhatsApp te openen

× Hoe kan ik je helpen?