Stap voor stap terug naar innerlijke rust en ontspanning

Werkwijze

1. Afspraak maken

De meeste mensen sturen me een app of mail om een afspraak te maken.

2. Hulpvraag

Vertel wat je evt. klachten zijn en/of waar ik je mee kan helpen.

3. Passende training

Afhankelijk van je hulpvraag starten we samen telefonische coaching, Cranio fysieke training of een Buteyko adem training via zoom en whatsapp.

Online zoom training

Voor bedrijven en sportclubs, wordt de Buteyko training per zoom aangeboden. Groepstarieven in overleg.

Ook individueel blijkt een online zoomtraining het effectiefst. Dat heb ik tijdens Corona ontdekt! Je hebt meer gevoel als coach wat er binnen de huiskamer gebeurt en ook oefeningen kan ik functioneel in de huiskamer laten oefenen, waardoor de drempel om het thuis zelf te doen sterk vermindert.

Als blijkt dat structureel stress en spanning steeds terugkomen of als je hyperventileert, verkouden bent, allergie, eczeem , hoge bloeddruk of astma hebt, is het handig om de Buteyko training te doen. De Russchische methode normaliseert je ademhaling en stofwisseling waardoor deze symptomen verdwijnen.

Je leert deze methode individueel of in groep. De training bestaat uit uit 5 lessen van 1,5 u, verspreid over een 8 tal weken.

Hierdoor leer je hoe je terug innerlijke rust en ontspanning kan voelen en leer je te praten en sporten op een manier zodat je ademhaling steeds rustig en natuurijk blijft. Hierdoor normaliiseert je stofwisseling en kan je zenuwstelsel ontspannen en verschillende symptomen verdwijnen als je de training zelfstandig doet.

Buteyko trainigen zijn heel effectief voor het gezin. Als mama en papa de training samen volgen, is dat werkelijk een cadeau voor de kinderen want als de ouders ontspannen en gezond zijn, worden de kinderen dat ook!

U kunt eerst proberen uw klacht bespreekbaar te maken met uw behandelend cranio sacraal therapeut. Mocht dit voor u niet het gewenste resultaat geven dan kunt de klachtenfunctionaris van de NCSV raadplegen. De klachtenfunctionaris hoort uw klacht aan en kan u waar nodig adviseren. Mocht het noodzakelijk zijn dan kan de klachtenfunctionaris u ook in contact brengen met een door het Ministerie erkende onafhankelijke geschillencommissie.”

Ik ben geregistreerd bij de SCAG, info www.scag,nl

ik houd me aan het Reglement ethiek en beroepscode Craniosacraal therapie Nederland (RCN). In deze richtlijnen staan regels over de privacy van de patiënt, de geheimhoudingsplicht, de inrichtingseisen van de praktijk en de ethische regels omtrent de relatie met de patiënt en met andere hulpverleners in de gezondheidszorg.

ik voldoe aan de wet Wkkgz.

Bij ziekte of vakantie werk ik samen met collega’s uit Amsterdam en Muiderberg.

Wil jij groeien als persoon? Of geholpen worden bij klachten?

Ik help je om weer een smile op je gezicht te krijgen

×

Klik hieronder om WhatsApp te openen

× Hoe kan ik je helpen?