Samen aan de slag met een lach!

Wij staan voor maatwerk. Daarom bespreken we het liefst persoonlijk hoe wij uw werknemers jong en oud van stress, snurken, hoge ademhaling af kunnen helpen met inspirende workshops of trainigen.

Onze workshops kunnen ook preventief bedoeld zijn.

Wij bieden twee oplossingen:

  1. Een workshop van 2,5 uur, op maat georganiseerd in uw bedrijf of op een door u geregelde locatie. Lees hieronder meer en stuur ons een mail met uw voorkeursdatum.
  2. Verwijs uw werknemers naar onze reguliere traingen van 5 keer 1,5 uur.

1 De Buteyko workshop 2,5 u op locatie

- U hebt of reserveert een zaal, stuurt uw werknemers een mail en hangt posters op (start de werving minimaal één maand voor de cursusdatum, wij leveren teksten en posters). Wij geven de cursus en doen de nazorg.

Buteyko workshop 2, 5 u

Een Buteyko workshop is een groot cadeau voor je werknemer. Het is een interessante, humoristische en praktijkgerichte workshop met veel aha momenten.

Je vraag als ondernemer hier is om bewustwording bij je mensen te brengen. Bewustwording van gewoontes die hen gezond of juist ziek maken door de fysiologie van de ademhaling te begrijpen en oefeningen te doen die direct ervaring opleveren. Ook de wisselwerking “ademhaling, lichaamsbewustwording, ontspanning en beweging " is een hele interessante. om mee te krijgen..

Door middel van een workshop krijgen mensen oefeningen en bagage mee waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Je natuurlijke ademhaling terugvinden, geeft ontspanning, focus, gezondheid.

Kosten

05 – 20 deelnemers: € 2.000 vast all-in totaalbedrag

20 – 25 deelnemers: € 2.500

25 - 35 deelnemers: € 3.100

* Prijzen zijn excl. btw.

Stuur een mail naar murielvanoutrive@kpnmail.nl voor info of data.

2 Verwijs uw werknemers naar een Buteyko training

Werknmenrs die enthousiast werden na het volgen van de 2,5u workshop of werknemeners die echt klachten hebben, kunnen deelnemen aan onze particuliere cursussen. U wijst uw werknemers op ons aanbod op deze website.

Een Buteyko trainong is 5 keer 1,5u. met intensieve begeleiding en nazorg in kleinere groepen van max 15 deelnemers. Zie rubriek Buteyko trtaining.

U kan ook deze trainning schenken aan uw medewerker met of zonder eigen bijdrage. Deze particuliere training kost 275 euro.


Voor zakelijke trainigingen werk ik samen met Iwan van den Berg, leiderschapscoach www.berglatieven.nl


Voor meer info stuur een mail naar murielvanoutrive@kpnmail.nl