When thoughts decrease, we begin to understand our oneness with Creation

Zakelijke trainingen

Liever luisteren dan lezen? 

Inspirerende stilte coaching en trainingen voor u of uw werknemers

Wij staan voor maatwerk

Daarom bespreken we het liefst persoonlijk hoe wij u kunnen helpen..

Wat bieden we voor u als ondernemer?

Gedachten heeft iedereen genoeg. Hoe kom ik in de creatieve flow, de sfeer waarin plots ideeën opduiken, uit het niets? Stilte coaching begeleidt je om deze creatieve, diepe stilte te bereiken en je terug te verbinden met wat jou als mens en ondernemer succesvol en gelukkig maakt.

Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor klankboarden, brainstorming, limiting believers opruimen. 

We Achieve Today!

Wekelijks telefonisch korte stilte coachmomenten afgewisseld met stilte wandelcoaching indien gewenst.

U kan kiezen voor een traject van 10 wandelsessies met Iwan van den Berg of jaartraject op aanvraag . Doorpakken tot het doel bereikt is.

 

Wat bieden we voor werknemers:

Workshops voor uw werknemers over omgaan met  stress, hoge ademhaling en stilte.

Onze workshops kunnen ook preventief bedoeld zijn. Altijd met heerlijk eten en drinken want dat is de basis van plezier

Samenvattend bieden we:

  1. Coaching voor de ondernemer.
  2.  Een workshop van 2,5 uur, op maat georganiseerd in uw bedrijf of op een door u geregelde locatie. Lees hieronder meer en stuur ons een mail met uw voorkeursdatum.
  3. Verwijs  werknemers naar onze individuele  telefonische coachingstrajecten.
Reacties

Na het volgen van een training of coaching

Hallo Muriel, Ik wil je graag bedanken voor de geweldige Buteyko training. Ik heb heel veel kennis en inspiratie geput uit de trainingavonden. Mijn hooikoorts en benauwdheid zijn volledig verdwenen. Ik ben zo blij dat ik de training gedaan heb. Ik zit inmiddels op 45 sec 👌er is nog steeds vooruitgang 😀 Ik wens jou een super mooie dag. Liefs 🌻😍.
Super interessant en waardevolle methode. De inzichten van Buteyko hebben me van mijn neuspoliepen en chronische verkoudheid afgeholpen.
Hoi Muriel en Iwan, weet je nog dat ik steeds achteraan fietste? Mijn controlepauze is ondertussen goed gestegen en ik adem door de neus voorop in het pelleton, geweldig!!!
Als astmapatiënt heb ik jaren bronchiën verwijdende medicijnen gebruikt. De training gaf me direct verbetering en ik stond te kijkendat na zo’ n korte tijd mijn symptomen al stabiliseerden. Deze methode geeft ook helderheid en rust waardoor ik in mijn leven bepaalde stappen heb gezet die ik niet kon maken voor de training. Ik ben niet meer moe, voel me rustig en vitaal. Heerlijk!
De methode sprak me aan omdat ik snurk en ’s nachts met een apparaat slaap. Ik wilde dit niet meer. Ik ben me bewust geworden van de oorzaak van mijn klachten en was verbaasd hoe snel de training aansloeg. Ik slaap nu (na een paar maanden zelfstandig trainen) zonder toestel. Voor mijn vrouw is het helemaal prachtig, ze hoort me niet meer ademen!
When thoughts decrease, we begin to understand our oneness with the entire Universe.. Amma
Beste Muriel, . Ik app je hoe het gesprek met collega's is gegaan. En ik probeer het als een uitdaging te zien. Heel veel dank voor jouw bijdrage, je weet er altijd weer een glimlach mee op mijn gezicht te krijgen.
Vorige
Volgende

1. Voor ondernemers
Stilte coaching

Stilte coaching, sleutel tot succes.

Het is mn grote kracht om samen met u in stilte te gaan en onverwachte inzichten of  creatieve ideeën  te laten ontstaan vanuit een plek, los van het denken.

Coaching, anders dan anders,

weinig woorden en veel inzichten.

Laat je begeleiden en ervaar hoe je daadkracht en ontspanning kan ervaren, een basis voor leiderschap, creatie en succes.

When thoughts decrease, 

we begin to understand our oneness with the entire Universe..

 

2. De Buteyko workshop 2,5 u op locatie

U hebt of reserveert een zaal, stuurt uw werknemers een mail. (start de werving minimaal één maand voor de cursusdatum, wij  Wij geven de cursus en doen de nazorg.

Buteyko workshop 2, 5 u

Een Buteyko workshop is een groot cadeau voor je werknemer. Het is een interessante, humoristische en praktijkgerichte workshop met veel aha momenten.

Je vraag als ondernemer hier is om bewustwording bij je mensen te brengen. Bewustwording van gewoontes die hen gezond of juist ziek maken door de fysiologie van de ademhaling te begrijpen en oefeningen te doen die direct ervaring opleveren. Ook de wisselwerking “ademhaling, lichaamsbewustwording, ontspanning en beweging ” is een hele interessante. om mee te krijgen..

Door middel van een workshop krijgen mensen oefeningen en bagage mee waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Je natuurlijke ademhaling terugvinden, geeft ontspanning, focus, gezondheid.

Stuur een mail naar murielvanoutrive@kpnmail.nl voor info of data.

Kosten

3. Verwijs uw werknemers naar een individueel coachingstraject

Werknemers die enthousiast werden na het volgen van de 2,5u workshop of werknemers die echt klachten hebben, kunnen deelnemen aan onze particuliere coachingstrajecten. U wijst uw werknemers op ons aanbod op deze website.

U kan ook deze training schenken aan uw medewerker met of zonder eigen bijdrage.

Wil jij groeien als persoon? Of geholpen worden bij klachten?

Ik help je om weer een smile op je gezicht te krijgen

×

Klik hieronder om WhatsApp te openen

× Hoe kan ik je helpen?